Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei
Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Lumânare Masaj-Relaxare si Antistres

Preț: 59.5 RON
Stoc: Pe stoc
Cod produs: alm09

RemoveAdd
Caracteristici produs
Cantitate: 150 ml

Lumanarea conține toată magia unei lumanări de masaj, care se topeste intr-un elixir cald, pretios, subtil parfumat, pentru a calma corpul și spiritul.

Compoziția acesteia se concentrează pe ingrediente cu virtuți cosmetice prețioase, folosite in masaj, incă din timpuri străvechi, pentru a relaxa mușchii incordați și articulațiile, sau pentru a calma suprafețele iritate.

Intr-o atmosferă relaxantă, imbogățită de lumina difuză și aromată cu parfumul uleiurilor esențiale lumanarea “ Relaxare Și Antistres" iți dă un sentiment unic de stare de bine fizică și psiho-senzorială: piele catifelată și netedă, energii echilibrate la nivelul corpului, recaștigarea unei bune dispoziții și in scurt timp, o senzație de implinire, ca si cum fiecare părticică a corpului și a minții nu are altă alternativă decat relaxarea completă.

Detalii produs

Ingrediente INCI: Butyrospermum parkii (unt de shea), cocos nucifera (ulei de cocos), irvingia gabonensis (unt de mango), prunus dulcis (ulei de migdale dulci),  hydrogenated soybean oil (ceara de soia), alpha-tocopherol(vitamina E uleioasa), lavendula (ulei esențial lavandă), pelargonium gravelens (ulei esențial de muscată), rozmarinus officinalis (ulei esențial de rozmarin), thimus vulgaris (ulei esențial de cimbru).

Mod de folosire: Se aprinde lumanarea, după care cu uleiul rezultat prin topire, se masează corpul. Ajută la ameliorarea durerilor de cap, insomniei, depresie, anxietății și ale durerilor musculare.

Depozitare/Păstrare: La loc intunecos, sub 20 grade celsius, expunerea la temperaturi mai mari de 22 grade celsius poate duce la topire!

Contraindicatii: Produsul poate contine urme de alune/nuci, persoanelor alergice acestora sau ingredientelor de mai sus, este nerecomandata folosirea produsului.

Cantitate 150ml.

Alte produse din această categorie