Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Transport gratuit peste 150 RonTransport gratuit peste 150 Ron
Promoții și prețuri specialePromoții și prețuri speciale
Produse livrate de pe stocProduse livrate de pe stoc
Produse din ingrediente naturaleProduse din ingrediente naturale

Unt de Corp- Anticelulitic

Acest produs nu mai face parte din portofoliul nostru și nu se poate cumpăra.

Untul de corp anticelulitic, reprezintă soluția optimă de a lupta cu aspectul de coajă de portocală și de a invinge celulita. Detoxifierea organismului este asadar, un bun punct de plecare pentru cele care doresc să remedieze aspectul neplăcut al pielii din interior spre exterior. Aplicand zilnic prin mișcări circulare o cantitate mai mică de cremă puteți imbunătății calitatea pielii și a țesuturilor cutanate grăbind refacerea acestora. Este un unt de corp protectiv, ce acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Hidratează intens, regenerează şi restabileşte elasticitatea pielii. Tinctura Witch Hazel (hamamelis) ii conferă untului o amprentă veselă şi proaspată, tonificand şi stimuland sinteza de colagen.

*Produsele noastre nu sunt testate pe animale, nu contin conservanti, coloranti sau alte ingrediente chimice, acestea fiind considerate Vegan!

Detalii produs

Ingrediente INCI: Coconut nucifera (ulei de cocos bio), butyrospeermum parkii (unt de shea organic), hamamelis (tinctură hamamelis), juniperus communis (ulei esențial de ienupăr), rosmarinus officinalis (ulei esențial de rozmarin), citrus paradisi (ulei esențial de grapefruit), cupressus sempervirens (ulei esențial de chiparos), alpha-tocopherol (vitamina E uleioasă).

Mod De Folosire: Pe pielea prospăt spălată și uscată, la contactul cu pielea untul de corp devine uleios. Este recomandat a se folosi intr-o cantitate mai mică.

Depozitare/Păstrare: La loc intunecos, sub 20 grade celsius, expunere la temperaturi mai mari pot duce la topire!

Contraindicatii: Produsul poate contine urme de alune/nuci, persoanelor alergice acestora sau ingredientelor de mai sus, este nerecomandata folosirea produsului.

Cantitate 150ml.

Alte produse din această categorie