Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Transport gratuit peste 170 RonTransport gratuit peste 170 Ron
Promoții și prețuri specialePromoții și prețuri speciale
Produse livrate de pe stocProduse livrate de pe stoc
Produse din ingrediente naturaleProduse din ingrediente naturale
Lumânare Masaj-Relaxare si Antistres
 
 
 
 
 
Info
Preț: 69 Lei
Stoc:Nu e pe stoc
Cod produs: alm09-200Stoc epuizat
Caracteristici produs
Cantitate: 200ml

Lumanarea conține toată magia unei lumanări de masaj, care se topeste intr-un elixir cald, pretios, subtil parfumat, pentru a calma corpul și spiritul.

Compoziția acesteia se concentrează pe ingrediente cu virtuți cosmetice prețioase, folosite in masaj, incă din timpuri străvechi, pentru a relaxa mușchii incordați și articulațiile, sau pentru a calma suprafețele iritate.

Intr-o atmosferă relaxantă, imbogățită de lumina difuză și aromată cu parfumul uleiurilor esențiale lumanarea “ Relaxare Și Antistres" iți dă un sentiment unic de stare de bine fizică și psiho-senzorială: piele catifelată și netedă, energii echilibrate la nivelul corpului, recaștigarea unei bune dispoziții și in scurt timp, o senzație de implinire, ca si cum fiecare părticică a corpului și a minții nu are altă alternativă decat relaxarea completă.

 

Ingrediente INCI: Butyrospermum parkii (unt de shea), cocos nucifera (ulei de cocos), irvingia gabonensis (unt de mango), prunus dulcis (ulei de migdale dulci),  hydrogenated soybean oil (ceara de soia), alpha-tocopherol(vitamina E uleioasa), lavendula (ulei esențial lavandă), pelargonium gravelens (ulei esențial de muscată), rozmarinus officinalis (ulei esențial de rozmarin), thimus vulgaris (ulei esențial de cimbru).

Mod de folosire: Se aprinde lumanarea, după care cu uleiul rezultat prin topire, se masează corpul. Ajută la ameliorarea durerilor de cap, insomniei, depresie, anxietății și ale durerilor musculare.

Depozitare/Păstrare: La loc intunecos, sub 20 grade celsius, expunerea la temperaturi mai mari de 22 grade celsius poate duce la topire!

Contraindicatii: Produsul poate contine urme de alune/nuci, persoanelor alergice acestora sau ingredientelor de mai sus, este nerecomandata folosirea produsului.

Cantitate 150ml/200ml

Recenzia ta

Alte produse din această categorie