Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Transport gratuit peste 170 RonTransport gratuit peste 170 Ron
Promoții și prețuri specialePromoții și prețuri speciale
Produse livrate de pe stocProduse livrate de pe stoc
Produse din ingrediente naturaleProduse din ingrediente naturale
Sampon solid cu Argila Bentonite-Bentonite Shampoo Bar
Info
Preț: 17.50 RON
Stoc:Pe stoc
Cod produs: alm21

RemoveAdd
Caracteristici produs
Cantitate: 100 gr

Acest șampon natural solid vă fortifică firul de păr grație uleiurilor vegetale folosite in fabricarea sa: ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de ricin, unt de cacao, dar și datorită untului de Shea, și a argilei Bentonite. Uleiurile esenţiale de rozmarin și patchouli, stimulează creșterea părului și stopează căderea lui, argila Bentonite reface echilibrul natural al părului absorbind excesul de ulei de la suprafața scalpului, purificand folicul capilar.

Detalii produs

Pentru indepartarea restului de săpun și pentru ca părul să nu devină incurcat recomandăm după spălarea cu acest șampon solid clătirea părului cu oțet diluat in apă (simplu sau oțet de mere cu miere, aprox. 1 lingură la un litru de apă).

Produs prin metoda la rece, un proces lent ce pastreaza active proprietatile ingredientelor.

Ingrediente INCI: Sodium Cocoate (Uleiuri Saponificate de Cocos), Sodium Olivate (Uleiuri Saponificate de Măsline), Sodium Shea Butterate (Unturi Saponificate de Shea), Sodium Ricinoleate (Uleiuri Saponificate de Ricin), Sodium Cocoa Butterate (Unturi Saponificate de Cacao), Bentonite Clay (Argilă Bentonite), Pogostemon Patchouli (Ulei Esențial de Patchouli), Rosmarinus Officinalis (Ulei Esențial de Rozmarin).

Se recomandă pentru toate tipuriile de păr in mod special pentru părul gras.

Depozitare/Păstrare: La loc uscat.Ca sa va bucurati mai mult de sapunul d-vs, pastrati-l intr-o sapuniera care nu mentine apa.

Contraindicatii: Produsul poate contine urme de alune/nuci, persoanelor alergice acestora sau ingredientelor de mai sus, este nerecomandata folosirea produsului.

Cantitate 100 Gr+/-5 gr
Alte produse din această categorie
85.50RONRON
79.52RON